Totalentreprise i Århus og omegn

Gennem tiden har Tidens Tømrer haft tæt samarbejde med en række forskellige håndværkerfirmaer i Århus og omegn. Det betyder, at vi kan tilbyde en langt mere fuldkommen løsning for vores kunder, når de søger professionelle til at stå for byggeprojektet. Vi er selv specialister i totalentreprise inden for snedker- og tømrerfaget med alt, hvad det indebærer, mens vi kalder på assistance fra de bedste partnere, når et projekt omfatter håndværk uden for vores spidskompetencer.

Vi kan stå inde for samtlige af vores samarbejdspartnere til totalentreprise, som indbefatter murere, malere, elektrikere, vvs-er, ingeniører og arkitekter. Vi yder totalentreprise for såvel private som virksomheder, boligblokke og offentlige institutioner om det drejer sig om ombyg, nybyg, renovering, tagarbejde eller vinduer og døre.

Send en besked

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

Samarbejdspartnere med samme kvalitetskrav

De grundlæggende værdier, som gør sig gældende for vores arbejde i Tidens Tømrer, og som vores kunder kender os for, er ligeledes værdier, som vi vælger vores samarbejdspartnere efter. Når vi udfører totalentreprise, vil vi, at den samlede løsning skal afspejle, hvem vi er, og hvad vi står for. Derfor stiller vi høje krav til de partnere, som arbejder på det enkelte byggeprojekt i samarbejde med os. Høj kvalitet ned til mindste detalje er den altoverskyggende værdi for hver af de firmaer, vi arbejder side om side med. Sådan skal det være. Vi sammensætter et unikt hold til totalentreprise for den enkelte kunde for på den måde at leve bedst muligt op til de ønsker, kunden har til byggearbejdets endelige resultat.

En løsning som vi tilpasser dine behov

Når vi tager et job ind, udarbejder vi i tæt samarbejde med kunden en byggeplan med beskrivelse af alle elementer i processen frem til det ønskede resultat. Vi tager herefter kontakt til de nødvendige samarbejdspartnere til totalentreprisen, håndværkere og leverandører, og indhenter de nødvendige tilladelser til arbejdets igangsættelse. En totalentreprise indebærer, at vi styrer og har ansvar for byggeprocessen fra start til slut, selvfølgelig hele tiden i løbende dialog med dig, så alt bliver, som du har tænkt. Det tager meget pres fra dine skuldre, og det er vi kun glade for at kunne tilbyde dig. Kontakt os hellere end gerne for et uforpligtende tilbud på totalentreprise på telefon 50 72 26 50 eller via mail til kontakt@ttaa.dk.