Vinduer og døre i kvalitetshåndværk

Som en del af vores brede pallette af kompetencer i tømrerfaget tilbyder vi alt i døre og vinduer. Det hører sig med, når huset har brug for en opfriskning, at døre og vinduer står helt skarpe.

Tidens Tømrer har kunder i hele landet, herunder især Århus og omegn, både private, virksomheder og offentlige institutioner. Vi vil også være din foretrukne tømrermester, når du mangler en professionel til dit byggeprojekt.

Kendetegnende for vores ellers meget forskellige opgaver er det kompromisløse fokus på kvaliteten, så med os som samarbejdspartner kan du altid være sikker på et flot og stærkt håndværk, der holder i mange år. Og så til en god pris.

Send en besked

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

En bred vifte af kompetencer

Arbejdet med vinduer og døre hos Tidens Tømrer omfatter bl.a.:

Vores udvalg af døre og vinduer inkluderer såvel traditionelle vinduer og døre som specialdesignede modeller. Alt er muligt. Fortæl os blot om dine ønsker, og modtag et uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

Vi tilbyder selvfølgelig også vinduer og døre som del af nybyggeri, ombygning og tilbygning eller som del af en større totalentreprise med kompetente samarbejdspartnere. Lad os finde den helt rigtige løsning sammen.

Skræddersyede dør- og vinduesløsninger for dig

Vi leverer vinduer og døre for dig. Den rette løsning er individuel, det har vi stor respekt for, og derfor går vi gerne den ekstra mil for at opfylde dine specifikke ønsker. Det er smilet på vores kunders læber, når de ser resultatet, som gør arbejdet det hele værd. Vi samarbejder med dygtige arkitekter, som kan opfylde dine unikke drømme.

Står du over for et byggeprojekt, der involverer vinduer og/eller døre, så kan du trygt kontakte os hos Tidens Tømrer. Vi har renoveret, skiftet og monteret døre og vinduer i rigtig mange forskellige ejendomme efterhånden.

Kontakt os for en snak om dit dør- og vinduesarbejde på telefon 50 72 26 50 eller via mail til kontakt@ttaa.dk.