Ombygning i Århus og omegn – små og store opgaver

Har du planer om ombygning, og mangler du en kompetent tømrer til at gøre arbejdet? Så skal du ikke være i tvivl om, at Tidens Tømrer er et godt bud.
Vi vil elske at stå for ombygning hos dig, hvad end det drejer sig om privat byggeri, hos virksomhed eller offentlig institution i Århus. Vores erfaring dækker en bred pallette af ombygningsopgaver inden for tømrerfaget, og ingen opgave er hverken for stor eller lille for os. Ombygning kan tage mange forskellige former, og det er netop adspredelsen i arbejdet, som vi er så vilde med.

Derfor – overvej Tidens Tømrer, når du leder efter en professionel, passioneret tømrer til ombygningsarbejdet.

Send en besked

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

Hos Tidens Tømrer har vi mange former for ombyg

Uanset hvilken type ombygning, du går og drømmer om, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vores services inden for ombyg inkluderer bl.a.:

Det er selvfølgelig kun fantasien, der sætter grænser, for hvordan din ombygning kan tage sig ud. Vi velkommer varmt en hver forespørgsel, også selvom din specifikke opgave ikke står på vores typiske liste over ombygningsopgaver. Vi synes kun, det er spændende at påtage os en anderledes type byggeri. Al ombygning af Tidens Tømrer udføres med den individuelle kundes ønsker og behov i skarpeste fokus, for det er kundernes glæde i øjnene, når de ser resultatet, der driver os.

Udlev din unikke drøm for ombygning med Tidens Tømrer

Hvad du end måtte gå og drømme om for en ombygning hos dig, kan du være sikker på, at vi kan levere – og at vi kan levere noget, der holder. Vi arbejder kun med kvalitetsmaterialer og med omhyggelig sans for detaljen, for det grundige arbejde betaler sig bedst i længden. Både for kunden og for os. Vi vil gøre hver enkelt kunde glad og tilfreds med den individuelle ombygning, og det gør vi kun med kvalitet i forhold til prisen og så ikke mindst med en løbende, tæt dialog som basis for det gode samarbejde. Vores passion er at gøre boligdrømme til virkelighed. Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os for yderligere information om vores services inden for ombyg, og få et uforpligtende tilbud på din specifikke opgave. Ring på telefon 50 72 26 50 eller skriv til kontakt@ttaa.dk.