Renovering hos private og erhverv i Århus omegn

Tidens Tømrer er specialiserede inden for renovering af såvel private boliger som virksomheder, boligblokke og institutionsbygninger. Uanset den enkelte renoveringsopgave er vores fokus altid på at levere et godt stykke håndværk til en pris, som er til at forstå. Ikke mindst går vi højt op i den gode og personlige service med dialog i øjenhøjde.

En renovering kan gøre kæmpe forskel, og det er det der ekstra pift, som vi ønsker at give kunden med. Vi er vilde med, når vi kan overraske og mere end opfylde de ønsker og behov, som den enkelte kunde har for renoveringen. Skal vi også hjælpe dig?

Send en besked

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

Alle typer renoveringer – til en god pris

I vores lille gruppe af ansatte har vi erfaring med mange typer renovering for mange forskellige kunder, og derfor er der ingen renoveringsopgaver, der kan afskrække os. Vi har prøvet det meste. Det, som vi kan udføre for dig, inkluderer bl.a.:

Tøv aldrig med forespørgsel på renovering hos dig – heller ikke selvom din specifikke opgave ikke står på denne liste. Så tager vi en uforpligtende snak om den helt rigtige løsning for dig.

Kontakt os også for at høre meget mere om materialer og priser.

Vores kvalitetsmaterialer og erfaring er din sikkerhed

Når du vælger Tidens Tømrer til renovering på din ejendom, kan vi uden tøven love dig en service og et resultat, hvor vores brede erfaring med håndværket og vores høje uddannelsesniveau skinner tydeligt igennem. I os får du en tømrer med sans for at møde kunden i øjenhøjde foruden et resultat, der holder. For kvaliteten på tømrerarbejdet er det sidste, vi går på kompromis med. Ring eller skriv endelig til os for yderligere information om, hvad vi tilbyder inden for renovering. Ingen opgave er hverken for stor eller lille. Vi løser renoveringsopgaver for både private, virksomheder og institutioner i Århus og omegn, men også med glæde i resten af landet. Få et uforpligtende tilbud på renoveringsarbejdet hos dig – kontakt os på telefon 50 72 26 50 eller via mail til kontakt@ttaa.dk.