Tømrerarbejde af en hver slags – udført af professionelle

Skal køkkenet bygges om, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet, eller trækker det fra vinduet? Så kontakt Tidens Tømrer Aarhus for at få udført et professionelt tømrerarbejde. Med andre ord kan du trygt komme til os, når du har brug for et hvilket som helst stykke tømrerarbejde, om end det omfatter ombygning, nybyg, renovering eller andet byggeri i træ. Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver for private, virksomheder og offentlige institutioner i Århus og omegn især, men også gerne i resten af landet. Uanset hvor enkel eller kompliceret en opgave står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.

Vi udfører følgende typer tømrerarbejde:

Send en besked

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

Professionel tømrerløsninger med fokus på kvaliteten

Det der kendetegner Tidens Tømrer mest af alt er vores kompromisløse fokus på kvalitet. Vi går den ekstra mil for kunden, for vi har en passion for tømrerarbejdet, der handler om mere end bare at gøre arbejdet færdigt.

Vores ypperste ønske er at gøre hver enkelt kunde glad og at yde en ekstra service, der får dem til at huske os frem for konkurrenten. Vi vil efterlade smil på læben og ikke mindst en tryghed ved de løsninger, vi leverer som tømrer.

Få opfyldt din personlige drøm

Går du til Tidens Tømrer, kan du altid være sikker på en tømrerløsning, som passer dig. Vi lægger stor vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi i dialog med den enkelte kunde finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde, for vi tror på, at det bedste resultat bunder i et godt, loyalt samarbejde. Vores ønske er at opfylde drømme for din bolig. ​ Ring eller skriv til os for flere informationer om vores snedker- og tømrerløsninger, træ, priser og vilkår, hvis du ønsker professionelt tømrerarbejde udført. Vi tager med stor glæde en hver udfordring op, om end det er for private, erhverv eller institutioner i Århus og omegn. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din tømreropgave på telefon 50 72 26 50 eller via mail til kontakt@ttaa.dk.