Nybyggeri i Århus for alle med spændende boligdrømme

Går du med ønske om et nyt køkken, udvidelse med ekstra værelse til hjemmet, tagkvist, ny garage eller sågar et helt nyt hus? Så kan Tidens Tømrer meget vel være lige præcis den tømrer, du mangler. Vi er specialister i nybyggeri, og det er både for private, erhverv og offentlige. Vores erfaring er bred, hvorfor der ikke findes den opgave inden for nybyggeri, som vi går af vejen for.

Nybyggeri er noget af det tømrerarbejde, vi synes, er allermest spændende, fordi det kan skabe så stor forandring, som det kan. Stor forandring og stor glæde hos kunden, og denne glæde er netop, hvad der driver os i det daglige.

Send en besked

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

Hvad er din nybyggerdrøm?

Den største ære, vi kunne forestille os i vores arbejde som tømrer, er at yde vores kunder en service, der opfylder deres personlige drømme for ejendommen. Det føles så fedt for hver positiv respons, vi får på vores nybyggeri, og det giver os endnu mere blod på tanden til at udleve boligdrømme for den næste. Vi leverer nybyg i høj kvalitet til en god pris og i tæt samarbejde med kunden – hver gang. For kun sådan nås det perfekte resultat, som skaber glæde, og som vi kan stå inde for som professionel tømrer.

Leder du efter den rette tømrer til nybyggeri eller totalentreprise hos dig? Og er kvaliteten også første prioritet for dig? Så er du kommet til den rette.

Vi udfører alle former for nybyg specielt i Århus og omegn, men også med glæde i resten af Danmark. Skal vi også hjælpe dig, så kontakt os på telefon 50 72 26 50 eller via mail til kontakt@ttaa.dk.