Tagarbejde af professionelle

Trænger dit tag til kærlighed?

Vind og vejr kan tage hårdt på tagkonstruktionen i løbet af årene, og derfor er det så vigtigt at vedligeholde. Ikke kun af æstetiske grunde, men i særdeleshed også af hensyn til sikkerheden og sundheden i ejendommen. Er det kommet så vidt, at du er nødt til at skifte tag til nyt, eller kan du klare dig med en grundig afrensning?

Tidens Tømrer vil gerne være din redning, når det kommer til tagarbejde. Vi hjælper både private, virksomheder og offentlige institutioner i Århus, omegn og også resten af Danmark, når ejendommen behøver et ansigtsløft. Vi har erfaring med alle typer tagarbejde.

Send en besked

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

Sådan hjælper vi dig med dit tag

idens Tømrer udfører et alsidigt tagarbejde for et alsidigt spektrum af kunder. Vi vil også glædeligt hjælpe dig uanset tagopgavens type og omfang.

Går du også højt op i kvaliteten af håndværket, så har vi noget essentielt tilfælles. Når vi arbejder med tag, gør vi det med omhu og med kompromisløs bestræbelse på et resultat, der holder sig stærkt og flot i mange år fremover.

Og så gør vi det til en god pris.

Vi reparerer, renoverer, udskifter og monterer disse typer tag:

Vores tagservice inkluderer naturligvis også udskiftning af tagrender, tagmaling, tagrensning og udskiftning af tagvinduer.

Ønsker du tagarbejde som del af et større nybyggeri med totalentreprise, leverer vi også med glæde en samlet løsning for dig.

Få kyndig rådgivning og vejledning om dit tag

Med rigtig vedligeholdelse og pleje kan du udsætte omfattende tagarbejde og tagskift væsentligt. Til det står vi også gerne klar med personlig rådgivning og vejledning baseret på vores brede erfaring med tagarbejde. Når vi giver tips og tricks, gør vi det med udgangspunkt i dit hus og dine behov, for vi ved, at den helt rigtige løsning er individuel.

Selv de mindste indsatser gør en forskel, så vi vil i højeste grad anbefale at give taget lidt opmærksomhed. Det betaler sig i længden.

Du ved også, hvem du kan ringe til, når almindelig vedligeholdelse ikke længere er tilstrækkelig. Kontakt os for al slags tagarbejde på telefon 50 72 26 50 eller via mail til kontakt@ttaa.dk.