50 72 26 50 Kontakt@ttaa.dk

Tilbygningsprojekt done!

Vores tilbygning i Skødstrup står flot og færdig

På Løgten Østervej i Skødstrup står tilbygningen til den lille families hus nu færdig med et par nye værelser, hems og indbygget klædeskab.

Noget fedt ved en sådan tilbygning er, at efter der er muret op og lagt tag, og vind og vejr ikke kan udfordre processen, så er tilbygningen et hurtigt fremskridende projekt, hvor vores kunder kan se betydelig fremgang fra uge til uge.

Tilbygning-skæring
Tilbygning-skæring-skabe
tilbygning-skæring-hus

Sådan kommer tilbygningen til at matche resten af huset

Når man laver en tilbygning til et hus, handler det om at mestre kunsten at få tilbygningen til at se ud som om, den altid har været en del af huset.

I Skødstrup har kunden valgt at udføre tilbygningen i samme stil som den oprindelige del af huset. Moderne minimalistisk med hvid facademaling og sorte vinduesrammer. Vi synes, det står skarpt.

Generelt kan man for at skabe harmoni mellem gammel og ny bygning enten

  1. forsøge at få tilbygningen til at ligne det gamle så meget som muligt, eller
  2. du kan gøre det modsatte og give tilbygningen et helt andet udseende, evt. blot med enkelte elementer, der går igen og giver en rød tråd.
tilbygning-hems

Hems – en god måde at udnytte pladsen

På tilbygningsprojektet i Skødstrup har vi arbejdet med at lave smarte løsninger, der udnytter pladsen i små rum, som det ses med skabet under børnenes hems og ligeledes med det indbyggede skab i entreen, så det ikke stjæler plads fra gangen.

Hos denne kunde er sengen i børneværelset rykket op i højden på en hems, og nedenunder blev der så plads til et stort garderobeskab. Det betyder, at der stadig er godt med gulvplads, så selv det lille rum ikke virker så småt endda. På den måde er der på én gang skabt en både praktisk og æstetisk løsning.

Overvejer du også en tilbygning til dit hus?

Se www.ttaa.dk/gode-raad-om-tilbygninger/ for gode råd om, hvilken type tilbygning du skal vælge, og hvordan du får den nye tilbygning til at passe til det oprindelige hus.