50 72 26 50 Kontakt@ttaa.dk

Vælg med omhu, når du laver tilbygninger

Det er vigtigt at overveje muligheder, arkitektur og sammenhæng med resten af huset, inden du vælger at bygge til. Målet er, at tilbygningen skal øge værdien af hele huset. Derfor må man sørge for at skabe en god kontakt mellem de tilbyggede rum og det oprindelige hus. Det kan fx gøres med nogle lange kig ned igennem huset eller ved at sørge for, at tilbygningen i det mindste ikke skygger for lyset i det oprindelige hus.

 

Tilbygninger-tidenstømrer
Tilbygning-tidenstømrer

Hvilken slags tilbygning er mest dig?

Der er uendeligt mange muligheder for tilbygning, og den rette er helt individuel. I dag oplever vi, at mange boligejere er interesserede i:

 

  • Større stue med større vinduer og mere lys
  • Flydende kontakt til naturen ved hjælp af havestuer og altaner
  • Wellness badeværelser
  • Flere børneværelser, når familien forøges
Tilbygning-tidenstømrer

Sådan skaber du harmoni mellem gammelt og nyt

Når du får bygget til, kan du for at skabe harmoni mellem den nye tilbygning og det oprindelige hus enten forsøge at få tilbygningen til at ligne det gamle så meget som muligt, eller du kan gøre det modsatte; give tilbygningen et helt andet udseende. Sidstnævnte kan du eksempelvis gøre ved at ændre på proportionerne på tilbygningen eller på valget af materialer i sammenligning med husets. Vælger du at bruge helt andre materialer, er det stadig en god ide at trække en rød tråd blot i enkelte elementer fra det oprindelige hus til den nye del. På den måde skaber du en god harmoni.

Vi er selv i øjeblikket i gang med en 50 kvm tilbygning til et hjem i Skødstrup. Der bliver føjet et par nye værelser til de nuværende. Vi håber, at familien kommer til at nyde godt af alle fordelene ved den type tilbygning, de har valgt, når det hele står færdigt.