50 72 26 50 Kontakt@ttaa.dk
Tømrerfirma i Aarhus

Tømrerfirma beliggende i Aarhus med stor erfaring

Tidens Tømrer er et lille tømrerfirma i Århus. Vi er en gruppe på tre ansatte med tætte relationer og stor respekt for hinandens individuelle evner. Vi supplerer hinanden i vores lille firma på bedste vis, og det har været ensbetydende for, at vi kan løse alle slags tømreropgaver.

Vi har, siden vi startede for over 18 år siden, især haft fokus på istandsættelse og totalrenovation. Ud over vores specialområder løser vi naturligvis også opgaver med møbler, køkkener, udestuer, trapper og meget mere.

Som vi plejer at sige: Giv os en udfordring, og vi løser den.

Tidens Tømrer yder solidt håndværk

Vores kvalitetskrav er høje – uden undtagelse

Vi er en moderne virksomhed, der gør en dyd ud af hele tiden at følge udviklingen i branchen. Alle vores tømrere har et solidt uddannelsesniveau, og hver og en leverer hver dag håndværk af høj standard. Det ligger i vores blod at følge hver en opgave til dørs – i god stil.

Vi hos Tidens Tømrer er villige til at yde det ekstra for dig, der gør, at du får præcis det resultat, du drømmer om. Med 18 års erfaring i bagagen kan du være sikker på, at vi altid møder dine krav om den bedste kvalitet til en fornuftig pris.

Aarhus bedste håndværkere

Vi samarbejder med nogle af de bedste håndværkere

Vi drager stor fordel af tømrerfirmaets sammensætning i samarbejdet med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere.

Små som store opgaver håndteres med stor omhu og professionalisme, hvilket sikrer dig en kvalitet, som du ikke møder alle steder.

Det er et af vores kendetegn, som har sikret os en solid, loyal kundekreds gennem flere år, og det sætter vi uendeligt stor pris på. Kontakt os på telefon 50 72 26 50 eller via mail til kontakt@ttaa.dk.